Servicii funerare complete, la preturi accesibile, inclusiv pachete gratuite

18492211_1551664544843743_197749028_n

Se poate sa existe pachet funerar gratuit oferit de o firma de specialitate, la cel mai inalt nivel? Se poate, daca se foloseste ajutorul de inmormantare – pachet standard cu talonul de pensie. Un astfel de pachet include sicriu echipat complet, servicii funerare si chiar alte accesorii si servicii pentru slujba de inmormantare. Totul este gandit astfel incat sa asigure toate nevoile familiei cu privire la procedura de inmormantare a celui care a trecut un nefiinta.

Exista chiar si pachete funerare cu pret sub nivelul ajutorului de inmormantare (diferenta de bani revine familiei), precum si pachete premium, cu diverse optiuni suplimentare, care pot fi platite separat. Cert este ca preturile oferite de o astfel de firma de servicii funerare sunt foarte mici, convenabile la nivel de piata, pentru ca se lucreaza cu furnizori in mod apropiat, pe volume mari.

In mod traditional, familia indoliata are o multime de responsabilitati pentru pregatirea inmormantarii conform obiceiurilor religioase. Sunt necesare o multime de proceduri care tin pur si simplu de partea practica, astfel incat totul sa se intample in bune conditii – spre exemplu toaletarea si imbalsamarea decedatului la sala de pregatire special amenajata. Se adauga diverse rigori legale precum eliberarea certificatului de constatare a decesului, eliberarea certificatului de imbalsamare pentru depunerea la capela si transport, depunerea decedatului la frigider conform noii legi pentru 12 ore etc.

Firmele de servicii funerare de top ofera toate acestea, precum si transport sicriu, manipularea decedatului pe toata durata evenimentului. Se scapa de o multime de griji, caci totul va fi realizat de persoane cu experienta, in cele mai bune conditii. Contrar asteptarilor, serviciile funerare sunt ieftine, accesibile pentru oricine, mai ales in conditiile ajutoarelor de stat. Exista servicii funerare pentru orice buzunar, servicii funerare asigurate in regim non stop, oricand este necesar.

„Avem preturi decente si pachete economice pentru pensionari, consulta acum oferta noastra si alege cea mai buna oferta conform criteriilor dumneavoastra. Avem o gama vasta de produse funerare, de la sicrie, cruci, furnituri, pana la prosoape, batiste si coroane funerare. Oferim asistenta funerara imediata 24/24h. Raspundem tuturor intrebarilor si va spunem toti pasii pe care trebuie sa-i urmam in cazul unui deces”, se precizeaza pe funerare-ieftine.ro, website-ul unei firme de servicii funerare cu peste 10 ani de experienta in zona Bucuresti – Ilfov.

Be the first to comment on "Servicii funerare complete, la preturi accesibile, inclusiv pachete gratuite"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*