Cu biciclete sau trotinete electrice inchiriate, prin Bucuresti

biciclete de inchiriat Bucuresti

Atat timp cat vremea iti permite, este ideal sa petreci cat mai mult timp in aer liber. Cand calatoresti in Bucuresti pentru un timp si ai nevoie de mobilitate pe plan local, te poti gandi la solutii smart. Evita cat de mult se poate sa petreci timp in traficul aglomerat! In zilele foarte calde din an, dincolo de nervii din trafic, ai de suportat si temperaturi record la nivelul asfaltului. Masina personala (sau inchiriata), taxiul sau mijloacele de transport in comun au o multime de dezavantaje. Iata o idee ce poate sa fie cea mai buna solutie pentru tine: inchirieri trotinete electrice sau inchirieri biciclete (electrice sau clasice, de oras).

De ce sa te misti cu astfel de dispozitive? Daca alegi o bicicleta clasica, faci si sport, miscare in sine. Daca alegi un dispozitiv electric (bicicleta sau trotineta), oricum te bucuri de adierea vantului si nu stai intr-un spatiu inchis. In ambele variante, te misti rapid prin traficul aglomerat, nu astepti mai deloc, caci te strecori pe unde ai nevoie. Poti sa alegi si trasee cu umbra, poti face oricand o pauza la o terasa sau la o cafenea, orice calatorie va fi mult mai placuta. Daca in drumul tau poti traversa si un parc, si mai bine, caci te bucuri de aerul curat si proaspat. Partea cea mai buna: ajungi rapid la destinatie, fara sa obosesti prea mult (sau chiar deloc, daca ai o trotineta electrica sau o bicicleta electrica).

Cauta contact bike rent Bucharest, vezi care sunt conditiile, ce optiuni ai, care sunt preturile pentru inchiriere bicicleta sau inchiriere trotineta. „Suntem oameni pasionati de aventuri pe doua roti , suntem lideri inovativi, profesionistii potriviti cu care puteti evada din oras catre natura, pe biciclete. Ambitia noastra este sa oferim tuturor oamenilor care vor sa viziteze orasul mobilitatea necesara cu bicicletele si trotinetele noastre, respectand siguranta lor, dar si apetitul de explorare”, se precizeaza pe bikerent.ro.

Bicicletele de inchiriat alese de la un astfel de serviciu profesional de inchirieri biciclete sunt echipate cu sistem de localizare prin GPS. De asemenea, se prezinta in cele mai bune conditii tehnice, cu dotari impresionante – subansamble performante, Shimano, Rock Shox, Fox, Schwalbe, Continental. Daca ne referim la echipamentele electrice, autonomia este una generoasa, in beneficiul clientilor utilizatori – autonomia este cuprinsa intre 60 si 80 km, in functie de traseul ales.

Bicicletele inchiriate, fiind echipate corespunzator, pot fi utilizate in aproape toate conditiile meteorologice. Asadar, in orice anotimp, se pot inchiria biciclete si trotinete si se poate asigura deplasarea in Bucuresti in conditii la care soferii din trafic doar viseaza! Oricine poate alege astfel de solutii simple, la indemana, la costuri prietenoase.

Be the first to comment on "Cu biciclete sau trotinete electrice inchiriate, prin Bucuresti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*