Solutii marketing prin aplicatii de call center

bestcall sales marketing call center

Lumea comertului s-a schimbat mult in ultimii ani si s-a conturat foarte solid domeniul e-commerce. De fapt, multe servicii au trecut in era digitala, astazi clientul poate face multe lucruri pe cont propriu, fara a fi nevoie de interactiune directa cu un operator uman. Spre exemplu, se pot face nu doar comenzi online, ci si plati online si alte operatiuni financiare pe internet, se pot realiza online asigurari diverse, tranzactii pe pietele de capital.

Se pot depune pe internet declaratii fiscale, se pot face inscrieri la diverse evenimente, rezervari turistice etc. Pana si lumea divertismentului este in zona online, cu toate serviciile specifice. Si chiar lumea educationala – te poti inscrie la facultate online, la diverse cursuri. Apoi, poti aplica pentru joburi, deci zona HR foloseste intensiv internetul de asemenea.

Cu toate aceste schimbari, nevoia de call center este cel putin la fel de mare precum inainte. Uneori, chiar mai accentuata, pentru ca in unele cazuri este singura forma de interactiune intre client si companie, in conditiile unei relatii la distanta. Si pentru ca tot am amintit de partea de HR, trebuie sa spunem ca unele companii mari pot aplica solutii de tip contact center chiar si in mod dedicat pentru zona de recrutare – relatie cu potentialii viitori angajati.

In ansamblu, aplicatiile de call center sunt mai moderne decat oricand, fiind un subiect de actualitate, necesar tot mai multor firme, din tot mai multe domenii. Serviciile call center si contact center nu sunt doar pentru corporatii, asa cum gresit se considera uneori! IMM-urile pot beneficia de asemenea de servicii de acest gen, inclusiv cu aplicatii de tip telesales si telemarketing, solutii marketing moderne cu eficienta ridicata. Se pot folosi bazele de date pentru reactivarea unor clienti sau pentru cresterea volumului de vanzari / client actual. Multe mecanisme eficiente pot fi implementate lucrand cu firme de specialitate asa cum este Best call Sales & Marketing din Bucuresti.

„Oferim solutii profesionale de Call Center si Contact Center. Te ajutam sa construiesti relatii puternice si dinamice cu actualii clienti, conexiunea permanenta si fidelizarea acestora, precum si largirea portofoliului prin atragerea de noi potentiali clienti. Oferim servicii complete de Call Center, apeluri InBound si OutBound, Promovare, Vanzare, Intretinere, Fidelizare, toate serviciile realizate de un colectiv tanar si dinamic, in continua expansiune si cu experienta dovedita pe piata de Call Center”, se precizeaza pe bestcall.ro, pagina oficiala a acestui operator call center din Capitala.

Be the first to comment on "Solutii marketing prin aplicatii de call center"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*