Curatenie acasa pe cont propriu sau cu specialisti?

curatenie

Faci parte dintr-o familie moderna, in sensul in care cei mai multi membrii ai familiei au preocupari dinamice (munca si hobby-uri care ocupa mult timp, mai ales in afara locuintei). Pretuiesti astfel mult timpul tau liber si iti doresti sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi. Cel mai probabil, locuiesti intr-un oras mare (in Bucuresti sau alte mari localitati) si pierzi multa vreme zilnic in traficul aglomerat. Astfel, cu atat mai mult acorzi atentie importantei timpului petrecut asa cum iti doresti.

Si totusi, in orice casa este nevoie de curatenie, pentru un mediu de viata placut si sanatos. Cand sa te mai ocupi si de curatenie, in conditiile in care toti adultii din familie sunt atat de ocupati si nimeni nu doreste sa isi sacrifice timpul liber pentru acest proces destul de indelungat si constant necesar?! Decat sa o faci pe cont propriu, cu multe compromisuri si sacrificii, mai bine externalizezi acest proces, la fel cum se intampla in companii. Chiar si un apartament normal de bloc are nevoie de curatenie in mod constant si nimic nu se face rapid, sunt atat de multe detalii chiar si pentru curatenia de intretinere.

Sa cauti pe internet o persoana de curatenie? Daca alegi la intamplare, te supui unor riscuri destul de mari, caci nu cunosti persoana respectiva, nu ai garantii cu privire la seriozitatea sa. Trebuie sa tii cont ca acea persoana interactioneaza totusi, chiar daca limitat, cu spatiul tau personal. Apare si solutia salvatoare: sa apelezi la o firma specializata de curatenie, o firma cu experienta si expertiza in domeniu. O firma ce ofera servicii curatenie profesionala in orasul tau, daca este o firma de incredere, cu servicii premium, iti va oferi exact ceea ce cauti. Astfel, vei avea garantat servicii de curatenie prestate asa cum trebuie.

Va veni la tine o echipa bine pregatita, care stie sa faca treaba pentru care este platita, dar care stie si cum sa se poarte din punct de vedere profesional. Sunt oameni care lucreaza pe termen lung ca angajati la firma respectiva, deci nu isi permit sa se compromita in relatia cu tine. Vei avea parte de totul „ca la carte”. Echipa va veni la tine cu solutii profesionale de curatenie: echipamente profesionale de curatenie plus detergenti profesionali de curatenie.

Fara compromisuri, fara incercari de „merge si asa”. Costurile sunt rezonabile daca alegi corect, dupa o cercetare amanuntita pe piata (nu accepta sa colaborezi neaparat cu prima firma despre care gasesti detalii online). Alege o companie care a investit macar putin si in imagine si care are o prezenta online, semn ca isi doreste sa ofere servicii de calitate pentru clienti fidelizati pe termen lung. O firma profesionista, de incredere, este cea care se expune practic intr-un mediu interactiv precum internetul, acceptand comentarii si recenzii de la clienti in orice moment.

Curatenie acasa pe cont propriu sau cu specialisti? Daca timpul este resursa care de obicei iti lipseste cel mai mult, atunci raspunsul este cu siguranta varianta a doua.

Be the first to comment on "Curatenie acasa pe cont propriu sau cu specialisti?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*