Generatoare electrice, generatoare de sudura – gama completa disponibila la un retailer specializat

generator

In materie de generatoare de curent electric, orice se poate gasi intr-un magazin specializat, care ofera solutii de la A la Z pentru orice tip de utilizare a acestor echipamente. Generatoarele pot fi cumparate de persoane fizice pentru uz rezidential / gospodaresc, dar mai ales de companii din diverse domenii, de la cele din comert la cele care au in administrare spatii de birouri sau industriale si pana la companiile din constructii si amenajari, ce pot gasi inclusiv generatoare de sudura.

Generatoare electrice pot fi identificate usor de la diverse marci, in functie de capacitate, caracteristici, performante. Nu stii ce anume sa alegi? Nu-i nimic, nu este nevoie sa fii specialist! Reprezentantii de vanzari ai retailerului specializat in vanzarea de generatoare ofera consultanta telefonica sau pe email, totul fara costuri. Astfel, clientii pot alege generatoare care sa se plieze perfect pe nevoile acestora. In prim-plan se pot gasi generatoare Kipor si generatoare Stager, la preturi foarte prietenoase. Compania ofera multe alte marci de generatoare, de exemplu Iveco, GenPower, Mitsubishi, MAN, John Deere, Honda sau Doosan.

Generatoare de curent sudura pot fi gasite de asemenea la TEO MAR Management, companie din Bucuresti care poate livra insa generatoare de curent oriunde in tara. Se poate asigura transport si chiar montaj, ba chiar si service prin prisma retelei nationale de service. Catalogul online de produse disponibile la comanda include generatoare uz general, generatoare digitale / inverter, generatoare automatizate, generatoare insonorizate, generatoare industriale, generatoare sudura. Pe website pot fi descoperite inclusiv promotii la generatoare. Iata de exemplu in acest moment produsul Generator curent Stager DG 5500S + Automatizare ATS (4,2 kW) la pret de doar 5123 lei cu TVA inclus.

„Pe site nu sunt prezente toate modelele din portofoliul nostru. Pentru oferte personalizate va rugam se ne contactati. Aproape toate modelele de generatoare prezente pe site pot fi customizate. (Ex. Rezervorul poate fi marit, se pot pune pe remorca devenind generatoare mobile, amplasere in container, etc.). Realizam la comanda generatoare in orice configuratie (tip motor, dotari, dimensiuni) pentru toate tipurile de aplicatii”, se mentioneaza pe generatoaredecurent.info.

Ce avantaje prezinta un generator de curent electric in comparatie cu altul? Se poate afla simplu consultand un expert in generatoare. Si asta in conditiile in care exista o categorie de clienti care se afla la prima achizitie si care nu are experienta in domeniu si nici cunostinte de specialitate. In acest context, consultanta oferita gratuit de vanzator, la cele mai inalte standarde de calitate, este extrem de valoroasa.

Be the first to comment on "Generatoare electrice, generatoare de sudura – gama completa disponibila la un retailer specializat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*