Nu toti cavalerii poarta armura…unii au masca de gaze

deratizare

Viata la bloc poate oferi multe avantaje, datorita comoditatii de a avea totul intr-un singur loc. Spre deosebire de locuitul la casa, cu curte, la bloc beneficiezi de toate utilitatile precum apa calda, gaze, curent si tot ce iti doresti. In schimb exista un mare dezanvantaj: vecinii.

Daca tu esti o persoana care apreciaza curatenia si ordinea, asta nu inseamna ca si vecinii tai au aceleasi preferinte. De exemplu, vecina care locuieste la etajul 2, sub mine, are intotdeauna mizeria in fata usii iar pe conducta urca tot felul de mirosuri pe care nici nu pot sa le descriu.

Tot din cauza acestei vecine, a trebuit sa chem un serviciu de deratizare, deaorece soarecii pe care ii avea dansa, in casa, urcasera la mine in apartament.

Totul a inceput luna trecuta cand caldura a fost cea mai puternica, iar asta a facut sa se amplifice mirosurile si sa invite daunatorii la noi in bloc. Astfel, ne-am trezit cu soareci si sobolani la subsolul blocului, ca apoi sa urce pe conducta.

Eu mi-am descoperit oaspetii nepoftiti in timp ce imi faceam dus. Cand am dat sa ies din cabina de dus, am pus piciorul pe un soarece si cred ca l-am speritat destul de bine cu tipetele mele.

Cand am vazut cat de groasa e problema, am decis ca voi chema cavaleria.

Am sunat la numarul Companiei DDD, o firma de deratizare si le-am cerut ajutorul. Acestia mi-au promis ca vor trimite cat se poate de repede un echipaj. Compania DDD pune la dispozitia clientilor si o lista cu preturi servicii deratizare, astfel incat clientii vor sti la cat se estimeaza serviciile. La interval de doua zile, am fost anuntata ca echipajul DDD va fi prezenta, intr-o dupa amiaza, si ca va trebui sa mut alimentele in afara apartamentului.

Cand echipa a sosit, mi s-a parut ca vad cavalerii care au venit sa ucida balaurul. Chiar daca nu erau in armuri stalucitoare, mastile de gaze si cizmele de caucic tot ii faceau sa para periculosi.

Mi-au spus ca vor face o deratizare chimica si ca va trebui sa tin timp de 24 de ore geamurile deschise.

Dupa ce echipa si-a facut treaba am innoptat la o amica, iar a doua zi disparusera atat soarecii cat si mirosurile neplacute.

Be the first to comment on "Nu toti cavalerii poarta armura…unii au masca de gaze"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*