Cateva dintre beneficiile masajului erotic

masaj

Masajele erotice sunt, într-un anumit fel, expresia bucuriei, plăcerii și încântării. Ele duc la trăirea de experiențe extraordinare, la petrecerea minunată a timpului și la niște momente delicioase. Pot fi considerate ca cele mai bune alegeri pentru petrecerea orelor din timpul liber.

Această multitudine de moduri benefice la care ne putem gândi când vine vorba de masajul erotic se datorează multitudinii de efecte benefice pe care acesta le are. Acest tip de masaj are multe efecte benefice, unele din ele știute din start, altele necunoscute încă pentru cel care vine la masaj erotic, in salonul Tao Massage de pe Calea Victoriei 85,Bucuresti.

Beneficiile masajului erotic și senzual pot fi descrise pe multe pagini și putem vorbi despre ele ore în șir. Dar o sinteză ar fi la fel de relevantă ca și paginile întregi. Și pentru a aprofunda domeniul beneficiilor, la început, pentru noul-venit, este recomandat pur și simplu să încerce masajul pentru a se edifica. Receptarea concretă a acestui tip de masaj este mai concludentă decât orice discuție sau explicație. Astfel se pot simți toate efectele apărute și fiecare se convinge despre ceea ce vorbim.

Există o multitudine de efecte benefice
Multitudinea de beneficii ale masajului erotic poate fi enumerată în funcție de mai multe categorii. Există efecte medicinale, efecte pe care le numim terapeutice. Chiar dacă oamenii nu vin special pentru aceasta, ei beneficiază de ele și devin conștienți de marea forță pe care un astfel de masaj îl poate avea. Efectele legate de relaxare sunt efectele care apar cel mai ușor în mintea majorității oamenilor. Acesta este un exemplu de beneficiu pentru care mulți chiar vin la masaj, ca motiv principal. Apoi vine efectul de armonizare a energiilor și de îmbunătățire a perceției erotice și a vieții sexuale a oaspetelui dacă masajul este repetat de suficiente ori și cu toată atenția îndreptată asupra sa. Acest aspect, împreună cu efectul terapeutic, poate fi cel mai complex efect al masajului. Are o mulțime de componente și este perceput diferit, în funcție de specificul persoanei care primește masajul.

Unele din aceste beneficii și efecte bune ale masajului erotic se combină și se susțin reciproc. De exemplu, lucrul asupra energiilor le face să se deplaseze în flux natural, constant și într-un mod mai sănătos. Aceasta duce la armonizarea energiilor dar și, totodată, la efecte terapeutice. Armonizarea energiilor poate deveni o adevărată cură, întrucât înțelegem energiile ca un nivel mai profund al aspectului unde poate apare vindecarea.

Îmbunătățirea energiilor ca unul dintre cele mai importante efecte
Ca efecte medicinale și terapeutice putem menționa curgerea liberă a energiilor, îmbunătățirea stării generale, starea de vigoare și dinamism după o astfel de experiență și dispariția durerilor și a tensiunilor din corp. Organele înseși pot funcționa mai bine dacă masajele sunt repetate suficient de des.

Importanța relaxării în viața oamenilor este descrisă deja pe larg într-o mulțime de lucrări, are numeroși adepți și este prezentată în diverse cărți, manuale, seminarii, exerciții, deci nu vom insista pe acest aspect prea mult. Mai degrabă am descrie beneficiile rezultate din eliberarea tensiunilor, ca și rezultat al armonizării energiilor. Marea importanță și accentul sunt puse în acest tip de masaj exact asupra energiilor: ele sunt împrospătate, reînnoite, armonizate și ascensionate în ființă. Alchimizarea energiilor, transmutarea și sublimarea lor sunt printre cele mai importante efecte ale masajului erotic și au fost descrise în detaliu în articolele noastre precedente.

Be the first to comment on "Cateva dintre beneficiile masajului erotic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*