Xonix Crossfit XCR-UL004 – Ceas barbatesc

ceas ceas

Noua colectie a brandului Xonix este intitulata Crossfit si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, noul ceas barbatesc Xonix Crossfit XCR-MV008.

Noua colectie de ceasuri barbatesti apartine mixului de stiluri casual si sport, iar brandul Xonix produce doua tipuri de ceasuri: ceasuri sport si rezistente la apă 100M si ceasuri cu design Jumbo LCD.

Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse ce apartin mixului de stiluri casual si sport.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este de culoare verde army, materialul din care este compus cadranul este plastic, este dotat cu iluminare indigloiar, iar display-ul ceasului este analog. Geamul ceasului este construit din plexiglas, acesta este un material ce are abilitatea de a rezista chiar si la temperaturi extreme de +70 Celsius.

Ceasul este prevazut cu un engran analog, ceasul mai este dotat cu abilitati antistatice si antisoc, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 50 mm, iargrosimea are 17 mm, iar odata cu achizitionarea acestui ceas, vei primi garantie doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, iar ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 10 ATM. Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism de tipul quartz – Elvetian este una dintre cele mai inspirate decizii de pe fata pamantului. Iar asta este datorita abilitatilor si rezistentei de care mecanismul quartz a dat mereu dovada.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas casual, sport, un accesoriu ideal pentru persoanele ce au o constitutie foarte atletica.

Bratara ceasului Xonix Crossfit XCR-MV008 este compusa din materialul polimer, ceasul este prevazut cu o catarama simpla, culoarea bratarii ceasului este un verde army, iar ceasul mai este dotat si cu afisaj data, afisaj ora, afisaj minute, afisaj secunde.

Be the first to comment on "Xonix Crossfit XCR-UL004 – Ceas barbatesc"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*