Masini de inchiriat – flexibilitate, mobilitate si confort

masini-rent-a-car

Daca isi planifici o calatorie, cu siguranta te gandesti in primul rand la transport si cazare – ambele necesita rezervare din timp. In functie de tipul de calatorie poti avea nevoie de transport doar catre destinatie si retur sau poti avea nevoie de transport pe mai multe segmente. Sa presupunem ca faci o calatorie prin Romania, in partea de nord a tarii, de la est pana spre vest.

Pentru a nu te baza pe transportul feroviar si nici pe serviciile de transport rutier in comun (cu autocare si microbuze), mult mai bine este sa cauti o masina de inchiriat. De ce rent a car? Ai flexibilitate si confort, iar costul este prietenos. Daca vei calatori alaturi de alte cateva persoane, costul va fi cu atat mai redus, caci se va imparti la numarul de calatori.

Teoretic, transportul in comun este ecologic si avantajos. Practic, din pacate in tara noastra nu prea exista conditii pentru un astfel de transport: trenurile circula rar pe anumite rute, au intarzieri, iar conditiile de calatorie sunt adesea nesatisfacatoare. Cu serviciile de maxi-taxi poate sa fie si mai rau: microbuze vechi, aglomeratie, program ce nu este mereu respectat…

Cei care doresc inchirieri auto iasi pot gasi o masina in sistem rent a car, foarte avantajos. Calatoria nu va depinde decat de programul calatorilor si va fi cat se poate de confortabila, indiferent de vremea de afara. Cu o masina cu sistem de climatizare, calatoria este placuta atat vara, cat si iarna. Din Iasi se poate calatori usor in regiune, catre vestul tarii sau chiar catre sud, eventual spre Bucuresti, in functie de nevoi si de dorinte.

Costurile pentru inchirieri masini iasi variaza in functie de masina aleasa si de perioada contractului de inchiriere. Pot exista si anumite extra-optiuni. Un website ce merita vizitat pe aceasta nisa de servicii este trip-rentacar.ro. Aici se poate rezerva o masina pentru perioada dorita si eventual se poate solicita o oferta daca exista cerinte speciale.

Automobilele se pot inchiria si pe termen lung, daca este cazul. De asemenea, exista oferte speciale pentru companiile ce au nevoie de inchirierea de masini pentru angajati sau pentru protocol.

Be the first to comment on "Masini de inchiriat – flexibilitate, mobilitate si confort"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*